Osasuna - Barcelona 0:3

Barca na utakmicu stigla pet minuta prije početka!

Clasico (1)
AFP/REUTERS/PIXSELL
05.12.2010.
u 10:48

Veliku dramu proživjeli su jučer nogometaši Barcelone. Nakon što su odradili jutarnji trening, vodstvo kluba reklo im je da mogu kući jer je utakmica u gostima kod Osasune otkazane zbog štrajka kontrolora leta u cijeloj zemlji.

No, nekoliko sati poslije Španjolski nogometni savez objavio je da oni utakmicu nisu otkazali te da susret Barcelone i Osasune počinje u 19 sati.

 

Tada je počela utrka s vremenom, a Barcelonina ekspedicija odmah se skupila te krenula prema željezničkoj stanici, odakle je u 15 sati superbrzim vlakom otputovala u 450 km udaljenu Zaragozu. Tamo je Messija i društvo dočekao autobus koji ih je odvezao do stadiona u Pamploni koja je udaljena još 150 kilometara. Igrači Barcelone stigli su doslovno pet do 12 na stadion Osasune, odnosno u 18.55. No, sudac je bio milostiv te je pomaknuo početak za 45 minuta.

 

Kada su ipak uspjeli stići, sve ostalo za najbolju španjolsku momčad bila je formalnost. Pedro i dvaput Messi zabili su za konačnih 3:0. Osasuni je pak ovo bio prvi ovosezonski poraz na domaćem terenu.

 

Real Madrid polako se oporavlja od nokauta protiv Barcelone. U derbiju 14. kola na svom Santiago Bernabeu pobijedili su Valenciju 1:0. U vrlo neizvjesnoj utakmici Madriđani su do tri boda stigli tek u završnici, pogocima svog najboljeg igrača Cristiana Ronalda u 73. i 87. minuti. Valencia je od 66. minute bila s igračem manje jer je nakon drugog žutog kartona iz igre morao Albelda.

 

Poredak nakon 14. kola: Barcelona 37, Real Madrid 35, Villarreal 27 (13), Espanyol 25 (13), Valencia 24 boda...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije