Fair play

Cico: Pomoćnici su mi se suprotstavili, ali nisam se dao

'sport...budimpesta...12.10.2005. budimpesta, hrvatska - madjarska, kvalifikacije za sp 2006 u njemackoj, izbornik zlatko cico kranjcar foto: goran stanzl'
'Goran Stanzl'
03.05.2012.
u 20:45

- Izvođač jedanaesterca nije se bunio znajući kako će se i o njemu pričati kao autoru plemenitoga poteza - kaže Cico

Zlatko Kranjčar pojasnio je svoj potez kojim je zadivio svijet - zabranu svome igraču da postigne pogodak iz jedanaesterca na utakmici Lige prvaka u Dubaiju.

- Taj jedanaesterac nismo trebali ni dobiti i smatrao sam kako ne zaslužujemo taj pogodak. Izvođač jedanaesterca nije se bunio znajući kako će se i o njemu pričati kao autoru plemenitoga poteza, dok su se moji pomoćnici pobunili i osporavali moju odluku. Ni u jednom trenutku nisam posumnjao u sebe i momčad. Iako je u tom trenu bilo samo 1:0 za nas, bio sam uvjeren kako ćemo sigurno pobijediti - kazao je Kranjčar, koji je slavio protiv Al Nasra 3:0.

Cico se već plasirao u drugi krug Lige prvaka, a o prvome mjestu u skupini odlučit će dvoboj posljednjeg kola, protiv saudijskog prvaka Al Ahlija, koji vodi Čeh Karel Jarolim.

A što je Kranjčaru rekao trener poraženih Emiraćana Walter Zenga?

- Čestitao mi je na fair-playu, ali i priznao da smo mnogo bolja momčad. Kazao mi je da smo na europskoj razini - dodao je Kranjčar, protiv kojega ovaj put nije igrala najveća zvijezda Al Nasra Luca Toni.

Inače, Cico je pred naslovom prvaka i pred novim ugovorom sa Sepahanom. (td)

Najvjerojatnije ću i sljedeću godinu provesti u Iranu. Već sam klubu dao listu pojačanja, dok me iz HNS-a nitko nije zvao, kaže Cico

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?