motiv nije poznat

Detalji ubojstva u Zagrebu: Muškarac ga izbo nožem i odšetao, policija ga zatekla...

24.08.2021.
u 16:07

Što je motiv ubojstva još nije poznato no zna se da je beživotno tijelo Stipe R. nađeno u 2.50 u noći na ponedjeljak u stanu u Ulici sv. Mateja 36 u zagrebačkim Dugavama.

Ivan Š. (25)  i službeno je osumnjičen za ubojstvo Stipe R. (38), priopćila je zagrebačka policija. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon čega je kazneno prijavljen za ubojstvo te bi trebao biti doveden pred suca istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici radi određivanja istražnog zatvora.

Što je motiv ubojstva još nije poznato no zna se da je beživotno tijelo Stipe R. nađeno u 2.50 u noći na ponedjeljak u stanu u Ulici sv. Mateja 36 u zagrebačkim Dugavama. Sumnja se da mu je Ivan Š. zadao više reznih rana, najvjerojatnije nožem. Prema nepotvrđenim informacijama Ivan Š. je nakon toga otišao iz stana, a na ulici ga je nakon nekog vremena zaustavila policijska patrola jer je bio obliven krvlju. Nije priopćeno je li u trenutku ubojstva bio pod utjecajem opijata ili alkohola te kako su on i Stipe R. povezani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije