Neobični lopovi

Iz trgovine ukradenu blagajnu s novcem krili na krovu kuće

blagajna
24.03.2016.
u 07:00

Nakon krađe, blagajnu su odnijeli do kuće osumnjičenog Gorana Marčete gdje su je razvalili i iz nje izvadili dio novac. Ostatak novca su ostavili u blagajni koju su potom sakrili na krovu Marčetine kuće, stoji u prijavi

Nespretni pljačkaši Goran Marčeta (30) i Rajko Bogdanović (19) iz Prijedora uhićeni su zbog više krađa. Kako navode iz CJS Banja Luka, 19. ožujka provalili su u trgovinu “Tuti fruti” u Prijedoru, gdje su ukrali blagajnu u kojoj se nalazilo oko 3000 maraka.

- Nakon krađe, blagajnu su odnijeli do kuće osumnjičenog Gorana Marčete gdje su je razvalili i iz nje izvadili dio novac. Ostatak novca su ostavili u blagajni koju su potom sakrili na krovu Marčetine kuće. Osim ove krađe, Marčeta se tereti da je počinio još dva pokušaja razbojstva na području Prijedora. Oba ta slučaja dogodila su se 17. ožujka, a na meti mu se našao jedan kiosk i market “Total plus” iz kojih je otišao praznih ruku - stoji u prijavi, a osumnjičeni Marčeta je i od ranije poznat policiji.

- Uhićivan je i prošlog mjeseca zbog sumnje da je na području Ljubije kod Prijedora opljačkao obiteljsku kuću. Tada smo prilikom pretresa stana koji koristi pronašli manju količinu heroina. Marčeta je tada kazao istražiteljima da je heroin kupio za svoje potrebe. I prošle godine privođen je zbog sumnje da je 31. kolovoza u Zanatskoj ulici u Prijedoru, naoružan nožem, pokušao opljačkati kladionicu Bet live - podsjećaju iz policije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije