asocira na marihuanu

Kod Banjalučanina pronađen improviziran laboratorij za uzgoj skanka

laboratorij
Foto: ilustracija
22.03.2016.
u 10:33

Policija u Banja Luci pronašla je u objektima koje koristiti V.V. (1989.) iz tog grada improviziran laboratorij za uzgoj skanka. 

Tijekom pretresa pronađeni su predmeti koji upućuju kako se radi o laboratoriji za uzgoj vještačke droge-skank, tj. komora od termoizolacionog platna (platno-folija), vaga za precizno mjerenje, mrvilica, vještačko gnojivo za uzgoj marihuane, digitalni mjerač vlažnosti, te šest posuda u kojima se nalazi zemlja sa tragovima zelene biljne materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu.

Izuzet je i drugi pribor i predmeti pogodni za proizvodnju, pakovanje i rasprodaju opojne droge, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Banja Luka.

Zbog sumnje kako je izvršio krivično djelo „neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ V.V. je uhićen i nad njim izvršena je kriminalistička obrada. 

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Banja Luka, koji je naložio da se V.V. nakon završene kriminalističke obrade pusti na slobodu, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije