Maloljetni Hercegovac helikopterom prebačen u beogradsku bolnicu

04.05.2024.
u 19:33

Helikopterski servis Republike Srpske danas je iz trebinjske Bolnice uspješno transportirao sedamnaestogodišnjeg pacijenta sa politraumom, krvarenjem, kontuzijom mozga i prelomom butne kosti u Urgentni centar u Beogradu.

"Riječ je o pacijentu M.B. (17), državljaninu Srbije, sa dijagnozom politraume, krvarenja u subarahnoidalnom prostoru, kontuzijom mozga i prelomom butne kosti", rekao je Srni direktor Helikopterskog servisa Republike Srpske Boban Kusturić.

On je naveo da su pripadnici Helikopterskog servisa i liječnici Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske uspješno izvršili još jedan zračno medicinski transport, čime je broj ovakvih transporta porastao na 17 u ovoj godini.

Kusturić je naglasio da pripadnici Helikopterskog servisa Republike Srpske i medicinsko-tehničko osoblje i tijekom blagdanskog vremena predano i profesionalno nastavljaju izvođenje operacija zračnog medicinskog transporta osiguravajući građanima najbolju medicinsku uslugu i najbrži ransport u regiji svih 365 dana u godini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?