Tužitelj zatražio pritvor:

Muškarac iz Oštre Luke uhićen zbog silovanja 21-godišnjakinje

policija
28.12.2016.
u 16:15

Tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, nakon ispitivanja osumnjičenog Dragana Krejića (23) iz općine Oštra Luka, predložio je Osnovnom sudu u Prijedoru da mu odredi jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je prije dva dana na području Oštre Luke silovao 21-godišnju djevojku, prenosi Pogled.ba

- Tužitelj je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao sakriti dokaze važne za kazneni postupak i iz izvanrednih okolnosti jer je riječ o kaznenom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od deset godina ili teža kazna, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja ili posljedice kaznenog djela. Pritvor je zatražen i zbog bojazni da bi puštanje na slobodu osumnjičenog rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda - uznemirenju javnosti, priopćila je Maja Đaković Vidović, glasnogovornica banjolučkog Tužiteljstva.

O prijedlogu za određivanjem mjere pritvora odlučit će sudac za prethodni postupak Osnovnog suda u Prijedoru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?