TRAGEDIJA U BEOGRADU:

Otac bacio bebu staru 15 dana kroz prozor

uviđaj u Beču
Foto: Reuters
09.01.2015.
u 10:03

Tragedija se dogodila oko 5 sati ujutro u Drinčićevoj ulici u Beogradu kada je prema prvim dostupnim informacijama otac uslijed živčanog sloma bacio bebu staru oko 15 dana kroz prozor. Ljekari su mogli samo konstatirati smrt djeteta.

Beba stara oko 15 dana smrtno je nastradala rano jutros kada ju je otac usled živčanog sloma bacio kroz prozor.Tragedija se dogodilaoko 5.28 sati u Drinčićevoj ulici na Starom gradu u Beogradu, kada je otac djevojčicu staru samo 15 dana usljed duševnog rastrojstva bacio kroz prozor sa trećeg sprata zgrade.U stanu se odvijala prava drama jer je bilo potrebno nekoliko policijskih patrola kako bi savladalo razjarenog oca prije nego što je prevezen u psihijatrijsku bolnicu "Poziv liječničkoj ekipi stigao je oko 5.28. Liječnici su na žalost mogli samo konstatirati smrt devojčice u 5.55 sati. Otac star između 35 i 36 godina uz policijsku pratnju prebačen je u Psihijatrijsku bolnicu Dr Laza Lazarević, izjavila je glasnogovornica Hitne pomoći dr Nada Macura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije