POŽAREVAC:

Pijani pop tukao invalida!?

tuča
Informer
16.05.2016.
u 12:20

Srbijanska policija podnijela je prekršajne prijave protiv svećenika iz Ostrova Stefana Nešića (37) i njegovog prijatelja Milana Stevanovića (45) jer su u četvrtak istukli Živislava Matića (48) iz Kasidola, invalida i vlasnika restorana “Kristal” u Požarevcu!

Tog dana u “Kristalu” FK Rudar iz Kostolca proslavljao je slavu Svetog Vasilija, a među gostima su bili Milan i otac Stefan. Matić, koji nema desnu ruku, tvrdi da se pop napio, da je galamio, cijepao stolnjake, razbijao čaše i da je polio vodom konobare, a i neke goste koji su sjedili za stolom.

– Nekoliko gostiju je zbog njega ranije napustilo proslavu. Ja sam oko 19 sati izašao na terasu restorana, a za mnom je došao pop Stevan. Pitao sam ga zašto se onako ponašao unutra, a on me je udario pesnicom u glavu. Tad mi je prišao Milan Stevanović, organizator proslave, i njegov brat Dragan, pa su me sva trojica tukli. Ni sam ne znam koliko puta su me udarili po glavi i tijelu. Spasli su me moji konobari i gosti, pa sam zvao policiju i Hitnu pomoć, ispričao je za Informer Živislav i dodao da su mu u bolnici ušili rane na bradi i lijevom uhu i sanirali ozlijede po licu.

Policija je protiv oca Stefana i Milana Stevanovića podnijela prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira.

Nakon što su pregledali snimke obračuna sa sigurnosnih kamera, najavili su da će isto učiniti i protiv Milanovog brata Dragana.

Na drugoj strani, Milan tvrdi da je incident izazvao zapravo vlasnik restorana.

– U dva navrata je uznemiravao goste, vikao, psovao popa i crkvu. Ja sam ga nakon prvog puta zamolio da se smiri, ali on je malo kasnije ponovo počeo vrijeđati. Ja i još neki gosti smo ustali ići kući, jer u takvoj atmosferi nismo više htjeli slaviti – kazao je Milan i dodao da nikakvog fizičkog obračuna nije bilo i da za svoje tvrdnje ima svjedoke.

Ključne riječi
Pop

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?