NOVI DETALJI ISTRAGe

Policija našla svjedoka ubojstva srpske pjevačice?

jelena
21.04.2016.
u 16:28

Je li skitnica kojeg je policija pronašla u grmlju u noći prije nego što je pronađeno tijelo Jelene Krsmanović Marjanović svjedočio ubojstvu zasad javnosti nije poznat podatak, međutim njegovo svjedočenje moglo bi im dati i dodatni trag za ubojicom. Jednako kao i DNK muškarca pronađen na Jeleninoj tenisici koji se trenutačno uspoređuje s poznatim DNK profilima.

Srbijanska policija, čini se, zaista steže obruč oko ubojice pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović.

Nakon što je ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio kako se svakog trenutka nada da mu kažu “ministre, završili smo posao”, Telegraf.rs je objavio podatak i da je u noći kada su tražili pjevačicu policija u grmlju nedaleko od mjesta gdje je pronađena zatekla skitnicu koji je ondje spavao. Zasad nije poznato je li im on što otkrio, no navodno je bio u alkoholiziranom stanju.

Nešto kasnije objavljen je i podatak da je na jednoj od tenisica pronađen DNK muške osobe. Policija je trenutačno u iščekivanju rezultata analize tog uzorka koji se uspoređuje s poznatim DNK profilima.

U međuvremenu je za medije progovorio svekar ubijene pjevačice Vladimir Marjanovićkoji je odgovarajući na pitanje očekuje li da se situacija okrene u korist obitelji čiji su članovi osumnjičeni kazao: “To vi bolje znate. Ja ne znam, i ne znam tko nam je nabacio ljagu. O tom potom”.

Novinarima pred njegovom kućom, pak, prokomentirao je najavu premijera Aleksandra Vučića da će ubojica biti uhićen u sljedećih 48 sati. “Super ako je premijer najavio. To nam je jedina nada”, kazao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije