MJESTO ČULA

Teška nesreća kod Mostara: Poginuo muškarac, trojica policajaca ozlijeđena

25.02.2023.
u 09:57

S policijskim vozilom krenuli na uviđaj, a automobil Alfa Romeo prešao u suprotnu traku

Jedna osoba je smrtno stradala, a tri su ozlijeđene, saznaje portal "Avaza", u prometnoj nesreći koja se jutros oko sedam sati dogodila u mjestu Čula, na cesti Mostar- Čitluk, prenosi Avaz.

Ova informacija je potvrđena i iz MUP-a HNŽ-a iz kojeg je rečeno kako su u nesreći sudjelovali službeno policijsko vozilo i automobil Alfa Romeo.

U policijskom vozilu su se nalazila tri policajaca, koji su iz smjera Mostara krenuli obaviti očevid nakon ptometne nesreće koja se ranije dogodila u blizini.

U jednom trenutku na njih je pod još neutvrđenim okolnostima naletjelo vozilo Alfa Romeo koje je nailazilo iz suprotnog smjera i koje je, prema prvim informacijama prešlo u suprotnu traku, usljed čega je došlo do izravnog sudara.

Na lice mjesta odmah su upućene ekipe Hitne pomoći i vatrogasci, a do njihovog dolaska vozač automobila Alfa Romeo je davao znakove živote. 

Međutim, kako je neslužbeno rečeno, on je usljed teških ozljeda podlegao sat i pol nakon nesreće. U ovom trenutku nije poznat ni stupanj ozljeda trojice policajaca koje su ekipe Hitne pomoći odvezle do CUM-a SKB Mostar.

Na licu mjesta se obavlja uviđaj u prisustvu dežurne županijske tužiteljice, nakon čega će biti poznato više informacija. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?