cazin

Teška prometna nesreća u Cazinu

30.04.2017.
u 15:42

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Cazinu, četiri osobe su ozlijeđene, od kojih je dvoje zadobilo teške tjelesne ozljede.

Prometna nesreća dogodila se protekle noći u 1 sat i 10 minuta kada su se sudarila dva vozila “pasat” i “audi” na regionalnom putu Cazin-Bužim, u naselju Donja Koprivna, javljaju mediji.

Vozač i suvozač u “pasatu” zadobili su teške tjelesne ozljede i nalaze se u županijskoj bolnici “Dr Irfan LJubijankić” u Bihaću, prenosi Srna.

U “audiju” su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, rekla je glanogovornica MUP-a Unsko-sanske Županije Snežana Galić.

Očevid su izvršili pripadnici Policijske postaje Cazin. Prema trenutnim podacima, uzrok nesreće je neprilagođena brzina, s tim da bi po okončanju istrage nesreća mogla biti kvalificirana kao teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa, istaknuto je iz MUP-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije