mup zdž

U prometnoj nesreći ozlijeđene četiri osobe, u tunelu na gradilištu autoputa Vc ozlijeđen radnik

05.04.2024.
u 19:06

U prometnoj nezgodi koja se u 15.20 sati dogodila na magistralnom putu M-17, u naselju Stara Nemila kod Zenice, sudjelovala su tri putnička vozila, a četiri osobe su zadobile ozljede, potvrdio je Feni glasnogovornik Uprave policije MUP-a Zeničko-dobojskoe županije Samir Valentić.

U nezgodi su sudjelovali "Peugeot", kojim je upravljala K. E. (2004.) i suputnica V. E. (2005.), zatim "Renault", kojim je upravljao K. R. (1966.) a suputnik je bilo dijete K. R. (2020.), kao i "Škoda", kojom je upravljao A. Z. (1964.).

- Četiri ozlijeđene osobe, svi osim vozača iz "Škode", prevezena su na Urgentni blok KB Zenica.

Vozačica "Peugeota" K. E. i dijete iz "Renoa" zadobili su lakše tjelesne ozljede, su vozačica V. E. ostala je na promatranju, dok je vozač "Renaulta" K.R  odbio liječničku pomoć.

Promet je nekon nesreće potpuno obustavljen.

U 15.45 sati, u tunelu "Golubinja", na gradilištu autoputa Koridora Vc kod Žepča, ozlijeđen je radnik kompanije Čengiz.

- Radi se o turskom državljaninu inicijala D. T., koji je zadobio teške tjelesne ozljede te je prevezen u KB Zenica. Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Žepče - kaže Valentić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije