NAKON UBojstva SENIDA KULAČIĆA

Uhićene dvije osobe, policija traga za još dvojicom osumnjičenih

ubojstvo
08.03.2016.
u 16:42

Dežurna služba Policijske stanice Centar u Zenici sinoć je obaviještena od uposlenika Službe hitne medicinske pomoći Zenica da je dovezena osoba inicijala S.K. iz Zenice sa ubodnom povredom na natkoljenici, koje je nakon toga prevezeno u Županijsku bolnicu Zenica, gdje je od posljedica povređivanja i preminulo. O događaju je odmah obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije, koji je zajedno sa istražnom ekipom Odjela kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije izašao na lice mjesta u ulici Fra Grge Martića u Zenici i rukovodio istražnim radnjama.

- U tijeku prošle noći, dvije osobe su uhićene koje se dovode u vezu sa spornim događajem i nad kojim je u službenim prostorijama zavedena kriminalistička obrada, dok se od strane operativnih timova poduzimaju aktivnosti na lociranju i privođenju još dvije osobe, koje se sumnjiče kako su sudjelovale u izvršenju ovog krivičnog djela - pojašnjeno je iz MUP-a ZDK, prenosi Avaz.ba

Po nalogu dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije tijelo smrtno stradalog je prevezeno u prosekturu Županijske bolnice Zenica, gdje će biti izvršena obdukcija, kako bi se utvrdili uzroci i okolnosti pod kojim je nastupila smrt osobe.

- Prema prvim preliminarnim saznanjima i podacima dobijenim tijekom saslušavanja svjedoka i zavedenom kriminalističkom obradom, Senid Kulačić je u kritično vrijeme boravilo u jednom ugostiteljskom objektu, u društvu sa osobom koja se sumnjiči za nanošenje povreda, kada je između istih došlo do verbalnog a zatim i fizičkog konflikta. Tom prilikom, osumnjičeni, koji je u bjekstvu i za kojim se traga, najvjerovatnije hladnim oružjem, nanosi životno ugrožavajuće povrede, te se sa još jednom nepoznatom osobom udaljava sa lica mjesta - stoji u priopćenju iz MUP-a ZDK.

Dodaju kako službenici Odjela kriminalističke policije nastavljaju sa aktivnostima iz svoje nadležnosti, u skladu sa nalozima i uputama nadležnog tužitelja, u cilju utvrđivanja svih okolnosti pod kojim je nastupila smrt, te pronalaska osoba koje se sumnjiče za izvršenje navedenog krivičnog djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije