u mjestu Golubinja

Zenica: Teška prometna nesreća kod Žepča, dvije osobe poginule

nesreca
05.10.2016.
u 08:30

Dvije osobe su smrtno stradale u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko sedam sati dogodila na magistralnom putu M-17, u dijelu koji prolazi kroz naseljeno mjesto Golubinja kod Žepča.

U nesreći su ozlijeđene još dvije osobe, sa još uvijek neutvrđenim stupnjem ozljeda i prebačene su na Odjel za urgentnu medicinu Županijske bolnice u Zenici.

U ovoj prometnoj nesreći sudjelovala su dva teretna motorna vozila, "mercedes" registarskih oznaka T41-M-170 i vozilo "vw" registarskih oznaka E75-T-296.

Na mjestu gdje se dogodila prometna nesreće pripadnici Sektora kriminalističke policije MUPZDŽ sa dežurnim tužiteljem Županijskog tužiteljstva obavljaju uviđajne radnje, nakon čijeg završetka će se znati više o uzroku ove teške prometne nezgode.

Na dijelu magistralnog puta M-17 Zenica-Žepče, u mjestu Golubinja, promet je obustavljen  i uz koordinaciju prometne policije preusmjerava se na alternativne pravce.

Istražne radnje vezane za nesreće su u tijeku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije