VIĐENA NA LANSIRANJU

Crvenokosa špijunka postala savjetnica predsjednika banke

Anna Chapman
AFP
12.10.2010.
u 08:03

Annu tuže i u Rusiji - zbog postavljanja izazovnih fotografija na Facebook, prije nego što su objavljene u časopisu za koji su snimljene

Crvenokosa ruska špijunka Anna Chapman, koja je nedavno uz veliku pompu trajno protjerana iz SAD-a, pojavila se na svom novom poslu u Rusiji - od 1. listopada radi kao savjetnica predsjednika banke koja je autorizirana za rad s Ruskom svemirskom agencijom. Savjetuje ga navodno oko ulaganja i inovacija.  Prošlog tjedna primjećena je u Kazahstanu prilikom lansiranja jedne rakete u svemir.

U priopćenju banke navodi se kako će im Chapman raditi i na razvoju "informacijskih tehnologija", što ne čudi s obzirom da se sprema napisati i knjigu o novim mogućnostima intereneta.
Zbog jedne takve mogućnosti upravo joj slijedi i sudski proces u majčici Rusiji. Ljetos je mnogima zgodna Anna pozirala za ruski "vrući" magazin "Zhara" koji je tu seriju fotografija planirao objaviti u jesen. Međutim, Anna nije izdržala već ih je odmah postavila na svoj Facebook profil, od kuda su ih preuzeli ruski taboidi. "Zhara" sada tuži i Annu i novine zbog prerane objave fotografija koje su u njenom vlasništvu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije