gubi pamćenje

Dosta mu glume: Jack Nicholson ide u mirovinu!

'Actor Jack Nicholson grins during a press conference and photocall to promote his new film 'Something's Gotta Give' at Claridges Hotel in central London. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
04.09.2013.
u 12:48

Osvojio je dva Oscara za najboljeg glumca u filmovima "One Flew Over the Cuckoo’s Nest" i "As Good as It Gets" te za najbolju sporednu ulogu u filmu "Terms of Endearment"

Glumac Jack Nicholson odlazi u mirovinu! Legendarna 76-godišnja zvijezda ne planira se više pojavljivati u filmovima, a odlučio se umiroviti nakon više od 50 godina karijere.

– Vrlo je jednostavan razlog njegove mirovine – gubi pamćenje. Ima 76 godina i probleme s pamćenjem tako da više ne može pamtiti rečenice koje bi trebao izgovoriti – rekao je izvor blizak glumcu, piše radaronline.com.

Trostruki oskarovac na velikom platnu nije se pojavio od 2010. godine kada je s Reese Witherspoon glumio u filmu "How Do You Know".

Nicholson je karijeru počeo 50-ih godina prošlog stoljeća, a prvo je radio za MGM studio animiranih filmova. Prvu glavnu ulogu imao je 1958. godine u filmu "The Cry Baby Killer".

Osvojio je dva Oscara za najboljeg glumca u filmovima "One Flew Over the Cuckoo’s Nest" i "As Good as It Gets" te za najbolju sporednu ulogu u filmu "Terms of Endearment". Ukupno je za Oscara bio nominiran 12 puta, osam puta za najboljeg glumca i četiri puta za najbolju mušku sporednu ulogu zbog čega nosi titulu glumca s najviše nominacija u povijesti ove dodjele.

>> Jack Nicholson u 75. više nema energije za žene i partyje

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije