ATP Montreal

Ispao i posljednji Hrvat: Dodig izgubio od Srbina Tipsarevića

'13.05.2011., Zagreb - Na SRC Mladost poceo Pliva Zagreb Open teniski turnir, cetvrtfinale Ivan Dodig - Martin Klizan.Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
12.08.2011.
u 09:04

Hrvatska je ostala i bez posljednjeg predstavnika na ATP turniru serije Masters 1000 u Montrealu.

Ivan Dodig izgubio je od Srbina Janka Tipsarevića sa 1:6, 4:6 za sat i 10 minuta igre. Bila je to potpuno drugačija predstava našega igrača u odnosu na onu sa Španjolcem Rafaelom Nadalom.

Dodig je imao sedam as servisa, ali je i dozvolio protivniku osam prilika za obrat (Tipsarević iskoristio tri), dok sam nije stvorio ni jednu šansu za oduzimanje servisa.

Tipsarević je imao gotovo nevjerojatnih 96 posto osvojenih poena na prvi servis (25 od 26), a Dodig 69 (20 do 29) dok je posebno loše igrao na drugi servis - samo osam osvojenih poena od 21 (38 posto).

Bio je to drugi dvoboj te dvojice tenisača, a nakon pobjede u Delray Beachu ove godine, Tipsarević, inače 24. tenisač svijeta protiv našeg igrača (41. na ljestvici) vodi 2-0 u međusobnim susretima.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rocky-tg
rocky-tg
21:52 12.08.2011.

a ova naslovnica dnevnog lista je smješna, kakvi su to oni poruka međugorja, ajde vicka šuti bolje ti je, onaj mali čilić razvratno živi a za dodika ne znam. kakva je to poruka da samo od srba mogu izgubiti ajdee svegati šuti i nemoj sramotiti međugorje.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije