želi u sabor

Ivo Sanader zatražio aktiviranje zastupničkog mandata u Saboru

sanader u saboru
Foto: Patrik Macek/Pixsell
1/5
14.10.2010.
u 09:43

U Mandatno-imunitetnom povjerenstvu još uvijek nisu dobili Sanaderov zahtjev za reaktiviranje mandata.

Bivši premijer Ivo Sanader pisanim je putem zatražio aktiviranje zastupničkog mandata u Hrvatskom saboru, potvrdila je Martina Buntić-Jurčić, glasnogovornica Sabora.

Ona je potvrdila da je predsjednik Sabora Luka Bebić jutros u svojoj pošti zaprimio zahtjev Ive Sanadera. U Mandatno-imunitetnom povjerenstvu još uvijek nisu dobili taj zahtjev za reaktiviranje mandata. Kažu da to očekuju tijekom dana.

Ova se sjednica Sabora nastavlja 20. listopada i do tada bi se moralo sastati Mandatno-imunitetno povjerenstvo kako bi na plenarnoj sjednici bio aktiviran Sanaderov mandat.

Sanaderovo aktiviranje mandata ponovno je pobudilo špekulacije da bi on uz pomoć svojih prijatelja Luke Bebića, Petra Selema, Marija Zubovića i Jerka Rošina mogao osnovati klub zastupnika.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

ZE
zepcanac
18:31 14.10.2010.

Ivo vrati se teim pokazi koje posten a ko lopov! Odkako si otisao svesu sasobom ponijeli, ko bivsa stranka Dr. Franje Tudjmana. Kad su za nepunih 6 mijeseci potrosili svu drzavnu imovinu to jeste Hrvackoga budjeta. Sveih smijeni i sve da rate kosto je bilo prije tvoje vladavine. Jer tisi jako pametan i skolovano obrazovan covijek. Samo naprijed i nedaj se tim gamadima pogotovo Embragu i onome sto radi u konzularnim odnosima sa svijetom vezano za Hrvacke hodnose u svijetu. TIJERAJU TU BANDU VAN I U PIKVADRAT VRADJIJI, JER TAMO I PRIPADAJU.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?