zameo ih snijeg

Josipović se uspio probiti s Jahorine, u Tuzlu danas ne ide

tadić, josipović (1)
AFP/PIXSELL
04.02.2012.
u 13:25

Oba predsjednika su zbog vremenskih neprilika i lošeg stanja na prometnicama u BiH ostali na Jahorini i nakon završetka jučerašnjeg trilateralnog sastanka

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović otputovao je danas s Jahorine, dok je predsjednik Srbije Boris Tadić još na Jahorini, gdje je jučer održan trilateralni sastanak lidera regije, potvrđeno je agenciji Srna što prenose mnogi mediji u Srbiji.

- Pratnju predsjednika Josipovića preuzeo je MUP Kantona Sarajevo, dok je predsjednik Tadić još na Jahorini - izjavio je Srni načelnik Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo Zoran Renovica, ali nije pojasnio zbog čega je Tadić još uvijek na Jahorini.

Oba predsjednika su zbog vremenskih neprilika i lošeg stanja na prometnicama u BiH ostali na Jahorini i nakon završetka jučerašnjeg trilateralnog sastanka. Josipović je danas trebalo posjetiti Tuzlu i održati javno predavanje "Hrvatska vanjska politika - kako biti dobar susjed", ali je ono odgođeno.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?