Nogomet

Katalinić ne dopušta euforiju već sprema taktiku za Zrinjski

Nogomet
28.09.2012.
u 10:59

Nakon dvije vezane pobjede poraslo dobro ozračje u Gabeli

Trenera Ivana Katalinića u Gabeli su dočekali velikom tortom pa je njegov povratak na klupu premijerligaša GOŠK-a (gdje je bio i u sezoni 2007./08., ali je tada GOŠK bio u 1. ligi FBiH) bio više nego sladak.

Ekspresni povratak

Nakon prve njegove utakmice kao novog trenera i mršavih domaćih 0:0 protiv Slavije uslijedio je ekspresni dvokorak “lavova” iz Gabele koju su s novim trenerom najprije protutnjali Travnikom u Kup utakmici (pobjeda 3:1), a onda istim rezultatom (a moglo je biti i još uvjerljivije) posramili nogometaše Veleža u prvenstvenom duelu igranom u Vrapčićima. Nakon te velike pobjede nad Veležom, trener Katalinić je ispunio svoje ranije dano obećanje pa je večerom častio igrače i upravu svoga GOŠK-a. Nakon te dvije gostujuće pobjede u GOŠK-u je dosta optimizma, ali trener Katalinić ne želi da ih ponese neka euforija koja bi na kraju mogla biti jako štetna.

- Još je sve na početku prvenstva i treba iz svake utakmice skupljati što više bodova bez obzira igramo li doma ili u gostima. U Travniku i Vrapčićima odigrali smo krajnje ozbiljno i pokazali da smo jako opasni i izvan Gabele. To s Veležom je samo prvo poluvrijeme jedne utakmice s mostarkim klubovima jer nam u nedjelju dolazi i Zrinjski. Zrinjski je jaka ekipa, a po nekoj tradiciji u Gabelu će ih doći bodriti i dosta njihovih navijača. No, i mi smo u toj uzlaznoj putanji pa vjerujem da možemo do povoljnog rezultata. Nema nikakvih euforičnih najava, idemo igrati i na terenu pokazati svoju snagu pa na kraju neka pobijedi bolji. Vjerujem i u veliku podršku naših navijača pa će to biti zaista pravi nogometni spektakl na Podavali - rekao je trener Ivan Katalinić koji će do nedjelje sagledati zdravstveni bilten svojih igrača te tko od njih još neće moći igrati zbog kartona. U GOŠK-u su svjesni da neće biti lako nadigrati Zrinjskog za kojeg se zna da je dobro pokriven na svim pozicijama.

Vjetar u leđa

No, zadnje su dvije pobjede uvelike dale vjetar u leđa “lavovima” koji pozivaju i svoje vjerne navijače da ih u što većem broju bodre u nedjelju na Podavali. I trener Katalinić sigurno neće imati ništa protiv da u slučaju pobjede nad Zrinjskim ponovno jednom večerom počasti igrače i upravu GOŠK-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?