Održan koncert

Milenković i Karamazov oduševili publiku u Čapljini

koncert
29.09.2015.
u 09:54

Dvojica virtuoza izvodili su djela glazbene baštine 20. stoljeća koja su nastala na tradicijskoj glazbi

Koncert dvojice svjetskih virtuoza na violini i gitari Stefana Milenkovića i Edina Karamazova održan je sinoć u crkvi sv. Franje Asiškog u Čapljini, a u organizaciji ''Akademije'' Čapljina. 

U zajedničkom programu ova dvojica virtuoza izvodili su djela glazbene baštine 20. stoljeća čiji je zajednički nazivnik činjenica da su sva djela nastala na tradicijskoj glazbi, a pisali su ih skladatelji 20. stoljeća. 

Organizatori su istaknuli kako je ovaj koncert zasigurno jedan od najvećih u regiji te najveći kulturni događaj stoljeća u Čapljini, dodavši kako Čapljina inače ima veliku kulturnu tradiciju te kako je ovaj koncert samo jedan veliki iskorak u tome. 

Ova dva karizmatična glazbenika upoznali su se 2009. godine i osjetili snažan poriv za zajedničkim muziciranjem. Obojica su vrhunski glazbenici i obojici je pozornica dom. Nastupaju zajednički po cijelom svijetu. Ulaz na koncert bio je besplatan. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?