Čapljina

Lokaliziran požar u kojem je bilo ugroženo preko 100 kuća

Požar
20.07.2012.
u 12:08

Požara koji se dogode prirodnim putem ili nekim drugim efektima jako je malo

Požar koji je jučer izbio na relaciji Zvirovići-Miletina- Međugorje prema Ljubuškom i u kojem je bilo ugroženo preko 100 obiteljskih kuća sinoć je oko 23 sata lokaliziran, potvrdio je za Fenu službujući Centra za motrenje i obavješćivanje općine Čapljina Miroslav Nikša. 

Po njegovim riječima, linija požarišta bila je duga oko pet kilometara. Nadljudskim naporima Protupožarne postrojbe Čapljina požar je lokaliziran, a požarište je nadzirano cijelu noć. U isto vrijeme, u Čapljini su izbila još tri požara, ispod Gabele te u Višićima. Po Nikšinom mišljenju, požari se većinom podmeću.  Vrlo je malo požara koji se dogode prirodnim putem ili nekim drugim efektima, uglavnom su to ljudski faktori i namjerna podmetanja, kazao je Nikša, dodavši kako se uvijek aktivira i policija da ona odradi svoj dio posla, ali nažalost, kako je istaknuo, još uvijek nema rezultata i otkrivenih počinitelja.

 Sigurno je da su štete ogromne, a sve ono što izgori teško se obnavlja, zaključio je Miroslav Nikša.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?