Postavljeni štandovi

Obilježava se Svjetski dan slobode medija

Svjetski dan slobode medija
03.05.2012.
u 13:35

Volonteri ONA-e na Španjolskom trgu organizirali info- pult

U povodu obilježavanja 3. svibnja, Svjetskog dana slobode medija, volonteri Omladinske novinske asocijacije danas su na Španjolskom trgu u Mostaru organizirali info-pult na kojem su anketirali građane te dijelili promotivne materijale o slobodi izražavanja i odgovornosti novinara. Koordinator Omladinske novinske asocijacije za Mostar Filip Pažin kazao je kako se ovaj projekt provodi u suradnji s Vijećem za tisak u BiH, Udruženjem bh. novinari i Asocijacijom srednjoškolaca u BiH.

\"Danas će u 31 gradu u BiH biti postavljeni štandovi na kojima će se građani moći upoznati sa stanju medija u BiH te s načinom na koji oni, kao građani, mogu utjecati na to stanje. Promovirat ćemo i našu organizaciju kroz naš magazin \'Karike\' i ostale promotivne materijale\", istaknuo je Pažin, dodavši kako će u današnjoj akciji u širom BiH biti angažirano oko 500 volontera.Odluku o obilježavanju Svjetskog dana slobode medija donijela je Generalna skupština UN-a 1993. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?