Transport

Pilotu i bolničaru pacijent ispao pri izlasku iz helikoptera

ranjenik (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
11.05.2011.
u 23:03

Sinoć su ga maskirani pljačkasi pogodili s četiri hica iz vatrenog oružja

Danas u 19 sati Slavko Bašic iz Posušja doveden je iz travničke bolnice helikopterom BiH u KB Dubrava kako bi ga operirali nakon ranjavanja.

Naime, noć ranije su ga maskirani pljačkasi pogodili s četiri hica iz vatrenog oružja na Koprivnici kod Bugojna. Uzeli su mu automobil i 70 tisuća KM čiji je vlasnik njegov bratić Veljko Bašić. Nakon oružane pljačke slučajno je naišla grupa mladića koja je Slavka prevezla do Bugojanskog Doma zdravlja, a zatim je prevezen do travničke bolnice gdje je nad njim izvršen operativni zahvat.

Od hitaca iz vatrenog oružja prostrijeljena su mu oba plućna krila, želudac, jetra, izvađena slezena. Njegov automobil cady policija je pronašla zapaljen kod mjesta Rostovo izmedju Novog Travnika i Bugojna.

Helikopter koji je sletio u 19 sati nakon pregleda policije čekao je na heliodromu hitnu pomoć koja je stajala ispred bolnice 30 minuta jer nije bilo doktora koji bi preuzeo pacijenta.

Pilotima i bolničarima ranjenik je ispao pri izlasku iz helikoptera što su začuđeno promatrali okupljeni građani.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 2

KI
kitikat
12:31 12.05.2011.

ovaj nesretni covjek ima stvarno los horoskop ovaj mjesec

MO
mozel
14:31 12.05.2011.

Odgovorni i i sposobni strucnjaci u transportu pacijenta.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije