vinkovci

Posvađali se na ulici pa ga oštrim predmetom ubo u trbuh

nož
Agencije
30.10.2011.
u 09:38

Obojica su prolazila ulicom autima pa kada su se prepoznali, zaustavili su nasred ulice vozila, izašli i svađali se ne obazirući se na prolaznike i što ometaju promet.

VINKOVCI - Jučer popodne, u vinkovačkom prigradskom naselju Mirkovci, u Pančićevoj ulici susreli su se 41-godišnji mještanin Nuštra i 42-godišnji Mirkovčanin te zapodjeli svađu oko nekog ranijeg spora. Obojica su prolazila ovom ulicom automobilima pa kada su se prepoznali, zaustavili su nasred ulice vozila, izašli i svađali se ne obazirući se na prolaznike i što ometaju promet.

U jednom trenutku, Mirkovčanin je oštrim predmetom zadao Nuštarcu ubodnu ranu u trbuh koja je u vinkovačkoj Općoj bolnici ocijenjena kao opasna po život, ali je, kako nam je rekao dežurni liječnik, stanje Nuštarca stabilno i zadržan je na bolničkom liječenju.

Policija i zamjenik državnog odvjetnika još obavljaju kriminalističko istraživanje, a kada ono bude završeno, znat će se detalji ovog sukoba.

Mirkovčanin se tereti za kazneno djela ubojstva u pokušaju.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije