ne mogu do tijela

Prekinuli potragu za čovjekom kojeg je progutala zemlja

florida (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
03.03.2013.
u 09:51

- Nismo mogli locirati njegovo tijelo i morali smo prekinuti potragu. U ovom trenutku nije moguće pronaći tijelo - priopćile su lokalne vlasti.

Spasioci su nakon tri dana prekinuli akciju spašavanja Jeffa Busha koji je usred vlastite kuće, u Seffneru na Floridi, upao zajedno s krevetom na kojem je spavao u ogromnu rupu koja se otvorila u zemlji, piše CNN.

- Nismo mogli locirati njegovo tijelo i morali smo prekinuti potragu. U ovom trenutku nije moguće pronaći tijelo - priopćile su lokalne vlasti.

– Čuo se udarac kao da je automobil ušao u sobu, a zatim sam čuo brata kako me zove upomoć. Kada sam otvorio vrata njegove spavaće sobe, nije bilo ničega, samo golema rupa i madrac. Skočio sam unutra kako bih mu pomogao, ali njega više nije bilo, ispričao je njegov potreseni brat Jeremy Bush kojeg su iz rupe izvukli vatrogasci.

Rupa je dosegla promjer od 6 metara i dubinu od 18 metara i još uvijek se širi, no unatoč tome radnici će tijekom nedjelje početi s rušenjem kuće.

>>Otvorila se rupa u podu i progutala čovjeka zajedno s krevetom!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ivek
ivek
16:34 03.03.2013.

da li je ovo kuca ili supa,,, zar nemaju pod

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?