POBIJEDILI ASTON VILLU

Rapid uzeo Nikici Jelaviću nastup u Ligi prvaka

Nikica Jelavić
Pixsell
27.08.2010.
u 00:11

Nikica Jelavić ipak neće ove sezone okusiti europski nogomet, i to zbog svog bivšeg kluba, bečkog Rapida, koji je u Birminghamu svladao Aston Villu 3:2 i s ukupnih 4:3 osigurao nastup po skupinama Europske lige.

Budući da je Jelavić već igrao u tom natjecanju za Bečane u ovoj sezoni, automatski mu se brani nastup za Glasgow Rangers u Europi. Gordon Schildenfeld igrao je cijeli susret za Sturm u remiju (1:1) s Juventusom u uzvratu doigravanja za Europsku ligu. No, prvi susret Sturm je izgubio sa 1:2.

Liverpool je pobjedio (2:1) Trabzonspor (Hrvoje Čale igrao 87 minuta). Ukupno su slavili 3:1, no zanimljivo je da su cijeli susret gubili, a dva pogotka postigli su u posljednjih sedam minuta.

Dvoboj je sudila hrvatska trojka, Ivan Bebek uz pomoć Tomislava Petrovića i Željka Grgeca. Četvrti sudac bio je Mario Strahonja. Sraz PAOK-a i Fenerbahčea obilježili su sukobi dviju huliganskih skupina. (žj/VLM)

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije