otkrila kreaciju:

Ana Rucner na Eurosongu će pokazati guzu

kreacija
10.05.2016.
u 18:44

Nevjerojatan dizajner Juraj Zigman, napisala je Ana Rucner (33) na društvenim mrežama, gdje je otkrila izazovni kostim kojeg će odjenuti za nastup na Eurosongu. 

Violončelistica će nastupiti uz pjevače Dalalu i Deena te repera Jala s pjesmom 'Ljubav je'. 

Juraj Zigman dizajnirao je i haljinu za pobjednicu prošlogodišnjeg 'Voicea' i predstavnicu Hrvatske na Eurosongu, Ninu Kraljić

- U pjesmi je bio izazov spojiti nespojivo. Ujediniti više različitih stilova glazbe u jednu cijelinu - kazala je Rucner koja je i objasnila o čemu se radi u BiH predstavničkoj pjesmi. 

- To je ljubav u vremenu izbjeglica. Kada Sirijci prijeđu more u dramatičnom pokušaju da pobjegnu od rata, oni stignu na otok Lezbos u Grčkoj. Tu dobiju hi-tech zlatne aluminijske izbjegličke ogrtače da ih zagriju. Modernost se pokazuje u nevjerovatnom susretu borbe za goli život i visoke tehnologije. A onda, kad izbjeglice pokušaju doći do Europe, dočekaju ih ograde od bodljikave žice i europskih strahova. Želimo pokazati da je ispod svakog izbjegličkog pokrivača ljudsko biće puno talenta i ljepote. Isto tako, ispod europskih strahova, postoje ljudi od srca i duše. Sve što nam treba je ljubav - napisala je Ana na Facebooku. 

 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije