Kraljevska obitelj

Čitač s usana otkrio kakav je "zločesti" komentar Kate uputila Williamu

09.09.2021.
u 13:33

Članovi kraljevske obitelji često moraju nositi svečane uniforme dok su na dužnosti, a čini se da vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton nema apsolutno ništa protiv toga da njezin suprug, princ William, što češće odjene svoje uniforme. 

Kako je otkrio jedan stručnjak za čitanje s usana, Kate je jednom prilikom izjavila da joj je William "jako seksi" u svečanim uniformama.

Kate je navodno uhvaćena u svom divljenju Williamovoj odori dok je prisustvovala dodjeli Williamove diplome na Kraljevskoj vojnoj akademiji Sandhurst 2006. godine, četiri godine prije njihova vjenčanja.

Tijekom ceremonije, na kojoj je prisustvovala s roditeljima Carole i Michaelom Middletonom i članovima kraljevske obitelji, Kate je izgovorila nešto što ne bismo očekivali od nekoga na njezinoj poziciji. "Sviđa mi se u uniformi, izgleda baš jako, jako seksi", izjavila je Kate, prenosi Mirror.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije