SEKS-SIMBOL

Damiano raspametio obožavateljice pozirajući s bisernom ogrlicom

Rocco Spaziani/DPA/PIXSELL
17.06.2021.
u 19:08

Fotografija je u samo tri sata dobila više od 850 tisuća lajkova i puno oduševljenih komentara obožavateljica. Javila se i Victoria De Angelis, Damianova kolegica iz benda, koja mu je amo napisala "Seksi kujo". Samo je taj komentar dobio gotovo 5000 lajkova

Damiano David, pjevač grupe Måneskin koja je ove godine pobijedila na Euroviziji, na Instagramu ima sve više pratitelja, među kojima prevladava ljepši spol. Trenutačno ima 3,6 milijuna pratitelja, a danas ih je počastio novom fotografijom na kojoj nosi velike naušnice i bisernu ogrlicu te jaku šminku oko očiju. 

Fotografija je u samo tri sata dobila više od 850 tisuća lajkova i puno oduševljenih komentara obožavateljica. Javila se i Victoria De Angelis, Damianova kolegica iz benda, koja mu je amo napisala "Seksi kujo". Samo je taj komentar dobio gotovo 5000 lajkova. 

Damiano je na žalost obožavateljica ipak zauzet i već četiri godine je u vezi s influencericom Giorgijom Soleri i tek nedavno su svoju veznu i javno obznanili. U nedavnom intervju koji je 22-godišnji Damiano dao za Vogue rekao je kako se zbog iznenadne velike popularnosti nije promijenio, ali priznao je da je aktivniji na Instagramu.

Foto: Hrvatski hrvački savez

- Do Eurosonga nisam toliko koristio Instagram a sada se to promijenilo. Ne znam koliko će potrajati moja aktivnost na Instagramu ali jako se trudim i sretan sam što imamo toliko obožavatelja. Najbolje od svega je što nam sada stižu poruke iz cijeloga svijeta i više od 50 posto naše publike sada se nalazi van Italije - zadovoljan je Damiano.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije