javila se s Brača

Danijela Dvornik (55) pokazala liniju u kratkim hlačicama

Instagram
28.07.2022.
u 21:21

-Može se i u 55-oj- napisala je Dvornik uz fotografiju na kojoj je pozirala u kratkim traper hlačicama koje su naglasile njezinu liniju.

Influencerica Danijela Dvornik (55) trenutno boravi na otoku Braču u omiljenom društvu te svakodnevno objavljuje trenutke sa svojim unukama Balie Dee i Lumi Wren, a sada im se pridružila i Ella Dvornik.

Danijela na svom Instagram storyju podijelila nekoliko fotografija i snimaka. Pokazala je kako s unukama uživa u zajedničkoj večeri i kako se zabavljaju na plaži, a najviše pažnje privukla je njezina fotka nastala  ''u vratima''.

-Može se i u 55-oj- napisala je Dvornik uz fotografiju na kojoj je pozirala u kratkim traper hlačicama koje su naglasile njezinu liniju. Dvornik je nedavno odgovarala pratiteljima na Instagramu na pitanja o tome zašto vježba i objasnila je koliko se bolje osjeća otkako trenira.

Foto: Instagram

"Vježbanje je sastavni dio mog života. Ne toliko zbog skidanja kilograma ili izgleda (iako je i to važno) koliko zbog samog osjećaja. Ja ustajem iz kreveta kao da imam 18 godina, ne bole me kosti, nemam problema s fleksibilnošću, menopauzu nisam ni osjetila, neke najbolje ideje došle su mi dok sam vježbala, a i neke od najboljih odluka donijela sam negdje u hodanju ili trčanju po prirodi", napisala je tada Danijela.

Influencerica se početkom godine vratila u teretanu i tri puta tjedno odradi trening s trenerom i ima tri samostalna treninga. Tada je rekla i kako je zadovoljna rezultatima koje postiže treninzima, ali mora poraditi na prehrani i biti disciplinirana i po tom pitanju kako bi efekt bio potpun i rezultat još bolji. 

Inače, Danijelu na Instagramu prati više od 107.000 ljudi, a ona govori o raznim temama i problemima. Dvornik s pratiteljima dijeli kako vježba, svakodnevicu, druženja s unukama i mnoge druge situacije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije