NASMIJALA PRATITELJE

Danijela Dvornik pokazala poruku 'udvarača': 'Čovjek se razveo zbog mene'

Danijela Dvornik
Instagram
19.08.2023.
u 16:32

Objavila je screenshot poruke koju joj je netko poslao s lažnog profila filmskog glumca Kevina Costnera

Influencerica Danijela Dvornik (56) aktivna je na društvenim mrežama, a sa svojim pratiteljima dijeli različiti sadržaj. Danijela govori o životu u Dalmaciji, uređenju kuće, vježbanju, obitelji, a sada je na svom Instagramu pokazala i kakve poruke dobiva od pratitelja.

Objavila je screenshot poruke koju joj je netko poslao s lažnog profila filmskog glumca Kevina Costnera. U poruci je pisalo samo "Bok", a Danijela je to objavila na svom Storyju i napisala: "Evo, čovjek se razveo zbog mene, ali nitko nije znao. Otvorio je Instagram samo da mi se javi. Ćao Kevine".

 

Foto: Screenshot

 

A nedavno je odgovarala i na pitanja pratitelja kojih je zanimalo "traži li muškarca i zašto ga nema". 

- To mi je jedno od gorih pitanja, tražim li muškarca i zašto nemam muškarca. Tražim li uopće muškarca i to je pitanje. Ne znam kako to tražiti muškarca? Trebam li ići po društvenim mrežama ili da šećem po rivi, gledam frajere i ulijećem? Jednostavno nisam taj tip. Meni muškarac mora biti šarmantan, mora mi se dogoditi - započela je Danijela i nastavila s objašnjavanjem kakvi je muškarci privlače. 

- On mora biti duhovit, pretpostavljam da mora biti i kreativan jer ja volim takve tipove, volim one koji rade nešto s rukama. Ruke su mi jako važne kod muškarca. Ako su njegovane, ako su lijepe, glatke… To je nešto što me može zavesti. Ne volim krumpiraste prste, prljave i izgrizene nokte, ili onako grube ruke. Ne mogu uopće zamisliti da me tako nešto može dotaknuti. Vama to sad može izgledati glupo, ali to je nešto što mi govori dosta o muškarcu i ono što je meni bitno - zaključila je.

Osim toga, odgovarala je i na pitanja poput zašto se preselila na more iz Zagreba.

- Vrlo jednostavno. Oduvijek sam znala da ću živjeti u Sutivanu, samo je bilo pitanje vremena kad. Mislim da je potres i korona malo ubrzala tu odluku i nije mi uopće žao. Otočki život je sasvim nešto drugo nego gradski život tako da zbilja uživam ovdje na otoku. Ne nedostaje mi grad, a kad mi možda zafali, odem par dana tipa u Zagreb i obavim sve u ta 3 dana što ne bih inače u cijelu godinu da živim gore tako da je i to ok - odgovorila je Danijela.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije