najveća podrška vedranu

Franka Batelić razniježila fotografijama iz Danske: Viktor i ona nosili dresove s natpisom Ćorluka

11.06.2022.
u 19:36

Pjevačica Franka Batelić na svojem je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija iz Danske, gdje je sa sinčićem Viktorom bila najveća podrška suprugu Vedranu Ćorluki, koji je na poziciji pomoćnika Zlatka Dalića u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Naime, u Kopenhagenu je sinoć hrvatska reprezentacija u 3. kolu skupine 1 Lige nacija pobijedila Dansku i došla do prve pobjede u ovom izdanju tog natjecanja. Franka i Viktor utakmicu su pratili s tribina, a pjevačica je pokazala dio atmosfere. Prvo je objavila fotografiju iz sunčanog Kopenhagena, a nakon toga i fotografiju na kojoj sina drži za ruku dok koračaju prema stadionu u dresovima s natpisom Ćorluka.

Na samom kraju Franka je objavila i Viktorovu fotografiju kako napeto prati razvoj događaja na terenu. Inače, Franka je nedavno otkrila da je trudna s drugim djetetom. - Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić…Ta daaaaaaaam - Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicuuuuuu. A ja se nadam da će bar malo bolje spavati od brata! - napisala je Franka uz prvu fotografiju na Instagramu na kojoj je pokazala svoj trudnički trbuh. Nedavno je otkrila da priželjkuje djevojčicu, a da se s tim slažu i suprug i sin. - I dečki doma kažu da mora biti cura. Iako, mislim da Viktor nije ni svjestan što uopće znači da će dobiti brata ili sestru. Vidjet ćemo kada dođe beba kako će to sve zajedno funkcionirati - rekla je pjevačica tada za Story. Franka i Vedran u braku su od ljeta 2018. godine kada su se vjenčali u Istri, a sin Viktor rodio se početkom 2020. godine.
 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije