IZAZOVNA VREMENA

Gabi Novak: 'Situacija je teška. Više ništa ne očekujem od života'

Davor Puklavec/Pixsell
09.02.2021.
u 07:36

Tijekom zagrebačkog potresa u ožujku prošle godine bila je u bolnici s teškom upalom pluća.

Glazbena diva Gabi Novak iza sebe ima više od 60 godina karijere, no prošla joj je godina, kao i svima, bila vrlo izazovna. Kaže, iako su vrlo teška vremena, trebamo maksimalno ulagati truda u sebe i u druge. Jedino se sada nada da će se sve uskoro vratiti u normalu, no, kaže, situacija nije dobra.

"Cijeli svijet pati, ne samo mi. Nas je dodatno i taj potres izbezumio, bit će to mnogo nesretnih djetinjstva. Sad moramo svi ojačati duhom, biti dobri jednima prema drugima i pomagati si međusobno. Nadam se da će proći što prije taj crni oblak, da ćemo izaći iz toga mračnog tunela jer svi patimo na svoj način. Pomozimo gdje možemo", rekla je Gabi za 24 sata. 

Tijekom zagrebačkog potresa u ožujku prošle godine bila je u bolnici s teškom upalom pluća. Tada je ležala u bolnici s ljudima oboljelima od korone, kazala je, a nakon što se oporavila, vratila se u “polurazrušeni stan”.

Kratko je samo dodala: "Više ništa ne očekujem od života".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije