USKORO PJEVA U BEOGRADU

Grašo priznao da ne stigne vidjeti malenu Albu: 'Godinu sam popunio koncertima'

10.10.2022.
u 21:33

Kako je rekao, publiku u studenom očekuje dva sata čiste emocije i radosti te sa sigurnošću tvrdi da će cijeli koncert biti jedno pozitivno i ugodno iznenađenje

Splitski glazbenik Petar Grašo 11. studenog prvi put nastupa u beogradskoj Štark Areni, a ususret koncertu stigao je u Beograd na pripreme. 

- Bilo nam je prirodno da u cijeloj priči zaokružimo koncertnu godinu sa najvećom arenom u regiji, a to je beogradska arena. Doista se veselimo - rekao je u razgovoru Grašo za Blic.  
Kako je rekao, publiku u studenom očekuje dva sata čiste emocije i radosti te sa sigurnošću tvrdi da će cijeli koncert biti jedno pozitivno i ugodno iznenađenje. Posebno je ponosan na to što ga slušaju generacije od 7 do 77 godina. A progovorio je i o tome da, nažalost, zbog toliko obaveza i koncerata, ne viđa kćer Albu koliko želi.  

- S obzirom na to da sam ja svoju godinu popunio koncertima i prije nego što je ona nastala, ne stignem je na žalost u toj mjeri ni vidjeti. Ona je još beba, nije involvirana u glazbu uopće. Vidjet ćemo njezine afinitete, polako - ispričao je Grašo. 

Podsjetimo, Grašo je kći Albu dobio u srpnju ove godine, nakon što se u veljači vjenčao sa skladateljicom Hanom Huljić (31). 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije