"KRAJ SVAKE RASPRAVE"

Hana Hadžiavdagić: Oni koji se bave drogom za mene nikada neće biti gospoda, sve se vraća na najmilijima

27.04.2024.
u 18:20

Hana Hadžiavdagić je na društvenim mrežama uputila poruku koja se, sudeći po njenom sadržaju, odnosi na uhićene u akciji Black Tie 2.

"Ne možeš se baviti drogom, ne možeš biti plaćen tim parama niti ih bilo kako koristiti, ako želiš da se ponašaš u skladu sa zakonom, vjerom, društvenim i moralnim normama. Nikada nećeš biti sretan i imati nafaku od takvih novaca", započela je.

Dodala je kako u takvim obiteljima nema mirnog sna ni sreće.

"Meni takvi ljudi nikada neće biti primjeri jer se podrijetlo novaca i imovine odlično zna. Takvi za mene nikada neće biti gospoda jer su sjeli u skupi auto zarađen kriminalnom i svezali leptir mašnu kako bi prikrili sramotu. Nitko nikada nije postao bogat preko noći, zapamtite to! Sve se vraća na najmilijima. Točka. Kraj svake rasprave!", zaključila je.

Kao što je poznato, influenserica Adna Helić je u okviru spomenute akcije uhićena zajedno s još 22 osobe iz Sarajeva, Mostara i Zenice zbog sumnje na organizirani kriminal.

Prema navodima Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, od 2016. do 2021. godine organizirana kriminalna skupina, na čijem je čelu bio Adnan Smajlović, pribavljala je i prala novac koji je stečen trgovinom droge u okviru kartela "Tito i Dino".

Riječ je o organiziranoj kriminalnoj skupini koja je djelovala na području više država, među kojima su Bosna i Hercegovine, UAE, Nizozemska, Belgija, Njemačka, Južna Amerika, Južnoafrička Republika i druge zemlje.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije