POKAŽI LJUBAV

Humanitarni koncert u Lisinskom bez Olivera Dragojevića

Tomislav Miletić/Pixsell
20.12.2017.
u 15:42

Oliver zbog nastavka liječenja neće nastupiti na humanitarnom koncertu. Trenutačno je zdravlje najvažnije - stoji na njegovoj službenoj stranici

Unatoč željama i nadanjima organizatora i publike, Oliver Dragojević neće u petak 23. prosinca nastupiti u Lisinskom na humanitarnom koncertu u organizaciji Rotary kluba 1242 pod nazivom “Moja učiteljica zove se Nada”. 

– Iako smo se nadali do zadnjeg trena, u ponedjeljak popodne Zagrebačka filharmonija potvrdila nam je da nastup Olivera Dragojevića nažalost neće biti održan – rekao nam je Mislav Ante Omazić, predstavnik Rotary kluba 1242. U međuvremenu je to i potvrđeno na službenoj Facebook stranici poznatog pjevača.

– Oliver zbog nastavka liječenja neće nastupiti na humanitarnom koncertu. Trenutačno je zdravlje najvažnije – stoji u objavi. Na koncertu, na kojem se kupnjom ulaznica skupljaju financijska sredstva za opremanje e-učionice škole u bolnici koju u Klinici za dječje bolesti pohađaju djeca na dugotrajnom liječenju, sigurno će nastupiti Tedi Spalato, Toni Cetinski, Neno Belan, Amira Medunjanin, Gabi Novak, Matija Dedić, Saša Lozar, Natali Dizdar i klapa Šufit uz pratnju Zagrebačke filharmonije. Oliver je još uvijek u splitskoj bolnici, a tamo ga svakog dana posjećuju članovi obitelji. -

- Po cijele dane smo s njim i pravimo mu društvo.  Mogu samo reći da će Oliver izaći iz bolnice u petak. Ostvarit će mu se želja da bude kući za Božić. - rekla je Oliverova supruga Vesna za 24 sata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije