PROSLAVIO ROĐENDAN

Janko Popović Volarić iznenadio fanove novim izgledom: 'Šumski čovječe'

Janko Popović Volarić
Josip Regović/PIXSELL
16.03.2022.
u 21:06

Glumac je pokraj fotografije napisao samo "42", a prijatelji su mu odmah čestitali rođendan. Među čestitarima našli su se i Nina Badrić, Slavko Sobin, te Momčilo Otašević, koji je napisao 'Sretan rođendan striček Braco'

Glumac Janko Popović Volarić prije dva dana proslavio je 42. rođendan, a na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj je pokazao novi imidž. Za razliku od dosadašnjeg sređenog izgleda, Janko je sada pustio kosu i dugu crnu bradu.

Glumac je pokraj fotografije napisao samo "42", a prijatelji su mu odmah čestitali rođendan. Među čestitarima našli su se i Nina Badrić, Slavko Sobin, te Momčilo Otašević, koji je napisao "Sretan rođendan striček Braco". 

Foto: Instagram

- Šumski čovječe, neka je sretan - napisala je jedna Jankova pratiteljica. Janko je prošle godine ponovno bio član žirija u showu Supertalent, a u susjednoj Srbiji snimio je nekoliko projekata, o čemu je i govorio u razgovoru za Večernji list. 

- Zadnjih godina snimao sam nekoliko projekata u Srbiji, a ovaj zadnji je serija "Čudna ljubav", koju je režirao Nikola Kojo. Glumim narcisoidnog glumca iz Hrvatske i jako sam se zabavljao glumeći tog tipa. Radi se o pomalo neobičnoj komediji u kojoj je glumačka podjela stvarno fantastična i bio mi je veliki gušt snimati s kolegama iz Srbije - kazao je glumac koji je vrlo mlad dobio sina, ali se brzo i rastavio.

- Nisam ciljano to radio i mislim da je biti roditelj često pokušaj da se napravi što manje grešaka, ali biti bez grešaka je, nažalost, nemoguće i mnoge su neminovne. Pokušao sam uvijek davati što više ljubavi svom sinu, potpore i slobode da se razvije u poštenog i zadovoljnog čovjeka - rekao je glumac. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije