LJUBAVNA PRIČA

Kada je upoznao svoju suprugu Massimo je mislio da je 'izvan njegove lige', a u braku su bili 30 godina

Massimo Savić
Luka Stanzl/Pixsell
24.12.2022.
u 08:23

Glazbenik Massimo Savić i Eni Kondić upoznali su se 1989. godine u kući aranžera Krešimira Klemenčića, a glazbenik je za Eni mislio da je prestroga i prepametna za njega.

Vijest kako je glazbenik Massimo Savić danas preminuo u Zagrebu u 61. godini života mnoge je iznenadila, a u crno je zavila njegovu obitelj. 

Naime, Massimo je sa suprugom Eni Kondić u braku bio 30 godina, a 1992. godine dobili su kćer Mirnu.  
Massimo i Eni upoznali su se 1989. godine u kući aranžera Krešimira Klemenčića koji je tada intenzivno surađivao s Josipom Lisac. Eni je za Josipu pisala pjesme, a neke od njih su i 'Boginja' i 'Jutro'. 

Autorica tekstova je Massimu na prvu djelovala prestrogo i prepametno za njega, kao da je bila 'izvan njegove lige', otkrio je glazbenik u jednom intervju. Ona je pak drugom prilikom ispričala svoje sjećanje na njihovo upoznavanje.

– Massimo je tada u Zagrebu bio beskućnik. Živio je u hotelu Jadran. Ja sam studirala i imala unajmljen krasan stan u Gundulićevoj. Tog dana radili smo kod mene do tri ujutro i bilo mi je žao pustiti ga da se u to doba vraća u neki hotel. Ponudila sam da ostane dok ne nađe stan i više nikad nije otišao – rekla je tada. Par se vjenčao u jeku rata, a glazbenik je svoju odabranicu zaprosio dok je spavala. 

-  Uzeo sam joj mjeru za prsten, otišao u grad i kupio zaručnički prsten. Kad sam se vratio kući, tek se bila probudila, a ja sam kleknuo pred nju i zamolio je da mi bude supruga - ispričao je. Par je za prvi ples plesao na pjesmu 'Unforgettable’ Nata Kinga Colea.  Inače, Eni je bila autorica nekih Massimovih pjesama, ali je bila i njegova vječna muza čega je i ona bila svjesna..  

- Otkad smo u braku, sto posto sam njegova i ne pišem pjesme ni za koga drugog – kazala je tada Eni. 

Par čiji brak su mnogi smatrali jednim od najstabilnijih na našoj sceni nije pozirao često za društvene mreže, no supruga je glazbenika pratila na svim važnim događanjima. Što se tiče godišnjica i važnih datuma, glazbenik je imao naviku na svojim društvenim mrežama objaviti fotografiju sa svojoj suprugom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije