VJERNA PUBLIKA

Kakva simbolika! Obožavatelji se prisjetili Massimove izvedbe pjesme 23. prosinca: Suze samo teku

Massimo Savić
Sime Zelic/PIXSELL
24.12.2022.
u 10:17

Pjesmu 23. prosinca Tony Cetinski je zajedno s Massimom izveo prije četiri godine u HRT-ovoj emisiji "A strana". a jučer smo baš na taj dan saznali kako nas je u 61. godini napustio Massimo.

Prije četiri godine Tony Cetinski i Massimo u HRT- ovoj glazbenoj emisiji "A strana" izveli su pjesmu "23. prosinca", a četiri godine kasnije baš na taj datum napustio nas je Massimo (60).

Od njega se upravo snimkom te emisije jučer na Facebooku oprostio Tony Cetinski uz ove riječi: U prolazu smo svi, svakom se vrijeme isto troši, svakom je dan bogom dan, netko će ljubit, a netko ostat sam. Baš na današnji dan si morao otići dragi Max.  23. Prosinac. Iskrena sućut obitelji. 

Na YouTubeu gdje je objavljena snimka iz A strane, u kojoj su sudjelovali i Petar Grašo i Nina Badrić, u komentarima su se javili brojni obožavatelji koji ne mogu vjerovati da je njihov omiljeni glazbenik preminuo i ova izvedba im je posebno dirljiva baš zbog ove simbolike datuma.

- Ova pjesma,u izvedbi Tonya i Massima,na današnji datum - 23.Prosinca- dobiva sasvim novu dimenziju i značaj!!! Počivao u miru dragi Massimo.  I točno na 23. Prosinac si nas napustio, dao pjesmi još jednu notu, još jednu suzu i težinu! Počivaj u miru Massimo, hvala na svemu! Suze samo teku. Nikad više neću ovu pjesmu slušati na isti način.Napustio nas je još jedan među najvećima, umjetnik, gospodin i divna osoba.Tako velik,a tako skroman.Hvala na svemu, počivajte u miru. Raspadam se na sitne komadiće, kao čaša koju je neko iz sve snage slomio. Stanje šoka. Počivaj u miru, dragi Massimo i hvala Ti na svemu. Prokleti 23 prosinac. Hvala za divne pjesme!  Počivaj u miru! "Samo ostaje nada da vrijeme sad liječi sve rane"...nama ostaje tvoja glazba i tvoj jedinstveni glazbeni stil dragi naš Massimo.Falit ćeš u svim godinama koje dolaze...a nama ostaje nada kao iz pjesme... Počivao u miru Massimo. Iskrena sućut obitelji i tvojem malom krugu velikih ljudi. - napisali su tužni obožavatelji ovog velikog glazbenika.

Od Massima se jučer na Instagramu dirljivim riječima oprostila i Nina Badrić te objavila njihovu zajedničku izvedbu pjesme "Stranac u noći" i napisala: Svim srcem vjerovala sam da je ovo samo još jedna bitka iz koje ćeš izaći kao pobjednik.Kao i uvijek do sada…Velik čovjek, izniman umjetnik nezaboravan u svakom pogledu…Iskrena sućut obitelji. Zauvijek ćeš biti tu. Od kolege i prijatelja oprostio se i Petar Grašo i napisao: Otišao je veliki umjetnik, veliki glas i iznad svega velik i divan čovjek.. Iskrena sućut cijeloj obitelji.. Dragi moj Max, počivaj u miru, i kao što tvoja pjesma kaže - zauvijek ćeš biti tu! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije