SVJETSKA ELITA U DUBROVNIKU

Katy Perry i Orlando Bloom snimljeni na Stradunu u društvu slavnog milijardera, s njima je bio i Usher

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/4
17.08.2023.
u 08:50

Jeff Bezos na odmoru je ugostio i slavni par Katy Perry (38) i Orlanda Blooma (46) koji su u srijedu navečer snimljeni na Stradunu, a u društvu slavnog milijardera bio je i američki glazbenik Usher (44)

Iako se čini da je ove godine nešto manji broj svjetskih faca odmara na Jadranu, ili su samozatajniji, Dubrovnik je ovih dana pokazao da je i dalje hit destinacija slavnih turista. Nedugo nakon što je u Dubrovnik stigao legendarni košarkaš i jedan od najboljih NBA igrača svih vremena Magic Johnson (64) u društvu supruge Cookie, grad pod Srđem privukao je i osnivača Amazona Jeffa Bezosa (59) koji je u Dubrovnik stigao u društvu zaručnice Lauren Sanchez (53) na skupocjenoj jahti Kora čija se vrijednost procjenjuje na čak 500 milijuna dolara.Bezos je na odmoru ugostio i slavni par Katy Perry (38) i Orlanda Blooma (46) koji su u srijedu navečer snimljeni na Stradunu, a u društvu slavnog milijardera bio je i američki glazbenik Usher (44).

 

Katy Perry i Orlando Bloom prošetali Stradunom

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

 

Odlično raspoložena ekipa u ležernom izdanju uživala je u šetnji starom gradskom jezgrom u društvu tjelohranitelja. Za večernju šetnju Katy i Orlando odlučili su se i modno uskladiti pa su oboje odabrali bijele kombinacije.

 

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

 

Slavna pjevačica na sebi je nosila jednostavnu bijelu kratku haljinu i ravne sandale, dok je njezin zaručnik Bloom nosio kratke hlače, majicu i košulju i papuče, a stajling je upotpunio kačketom. U nešto odvažnijem izdanju snimljen je Usher koji je uz bijele hlače iskombinirao šarenu košulju s bijelim detaljima koja je privukla veliku pozornost okupljenih. 

Katy Perry i Orlando Bloom prošetali Stradunom

16.08.2023., Stradun, Dubrovnik - Katy Perry i Orlando Bloom s prijateljim medju kojima su bili i Jeff Bezos sa zarucnicom Lauren Sanchez prosetali Stradunom. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije