otvorila se i priznala

Katy Perry: Radila sam ja puno više od toga da sam samo ‘poljubila djevojku’

Katy Perry
20.03.2017.
u 08:16

Poznata pjevačica Katy Perry odlučila je raskinuti vlastiti zavjet šutnje i progovoriti o pravoj istini vezanoj uz pjesmu koja ju je proslavila - ‘I kissed a girl’. 

‘I kissed a girl’ s albuma ‘One of the boys’ singl je kojim je pjevačica Katy Perry 2008. držala prvo mjesto na Billboardovoj glazbenoj ljestvici čitavih sedam tjedana, a našla se na prvom mjestu glazbenih ljestvica u čak dvadeset različitih zemalja. Pjesma ‘I kissed a girl’ izazvala je kontroverzne reakcije javnosti zbog koketiranja s homoseksualnošću, a na pitanje je li ikada poljubila djevojku i je li joj se to svidjelo, kako glasi tekst skladbe, Perry je nebrojeno puta odgovorila, piše Tportal.hr. 

Izjavljivala je tijekom godina popularnosti pjesme da je ‘I kissed a girl’ bazirana na stvarnim događajima te da doista je dok je bila devetnaestogodišnjakinja poljubila djevojku, i svidjelo joj se.

Te 2008. godine Perry je nekoliko puta naglasila da u kontaktu s pripadnicama nije otišla dalje od poljupca, no izgleda da to nije bila istina.

Na humanitarnom događaju Human Rights Campaign Gala održanom u Los Angelesu Perry se otvorila i izjavila: ‘Pričam istinu i slikam svoje fantazije u male pop pjesme. Na primjer, ‘I kissed a girl’. Da vam budem iskrena, otišla sam ja s djevojkom i korak dalje.’

Inače, Perry je otkrilada je odgojena u strogo vjerskoj zajednici u kojoj su mladi odlazili u tzv. vjerske komune - ‘Jesus camps’, a s kojima se inače družila i pjevala u gospel zboru. Rekla je da je kao adolescent pokušavala molitvom ‘otjerati homoseksualnost’, no stvari su se promijenile kad je postala dio mainstream glazbene scene.

O iskustvu pjevanja u gospel zboru kad je bila tinejdžerka, ušla je i u detalje: 'Kako sam trebala pomiriti to iskustvo i znatiželju s djevojkom koja pjeva u gospel zboru i odgojenu s mladima koji su voljeli te vjerske kampove? Znala sam samo da sam znatiželjna i da ni seksualnost nije crno bijela poput ove haljine.'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije