3. Humanitarno nogometno glazbeni spektakl

Koncert za pamćenje u Šujici

13.08.2018.
u 13:56

Okupljene posjetitelje prigodnim govorom pozdravili su, u ime organizatora dr. Ivić Pašalić u ime Zaklade dr. Franjo Nevistić, te Jure Krstanović ispred generalnog sponozra Stridon prometa

Protekloga vikenda Šujica je bila najposjećenije mjesto u BiH i domaćin 3. Humanitarno nogometno glazbenog spektakla.
U petak u popodnevnim satima pristigle su nogometne ekipe i ostali uvaženi gosti. U 16 sati počele su nogometne utakmice, koje je na kratko omeo veliki pljusak, a ove godine prvo mjesto odnijeli su veteran NK Šujice.
Ekipa Humanih zvijezda Hrvatske u čijem sastavu su bili, između ostalog, Bičanić, Ladić, Čordaš, Milijan Brkić, Frane Riđan, Miroslav Škoro, Slaven Knezović, Amir Kazić Leo i ostali, ovoga puta osvojili su treće mjesto. Reprezentacija Svećenika, bila je druga, dok je Reprezentacija Hercegbosanske županije za koju su zaigrali ministri Galić i Šarac, bila četvrta.

Okupljene posjetitelje prigodnim govorom pozdravili su, u ime organizatora dr. Ivić Pašalić u ime Zaklade dr. Franjo Nevistić, te Jure Krstanović ispred generalnog sponozra Stridon prometa. S nekoliko rečenica i svojim simpatičnim šalama obratio se i uvijek rado viđen gost u Šujici, Miroslav Škoro.
Mate Bulić, glazbeni gost večeri, oko 20 sati  započeo je svoj koncert. Na oduševljenje svih prisutnih Mate je napravio izuzetan štimug, te pozvao Škoru da zapjevaju nekoliko pjesama zajedno. No, kralju dijaspore to nije bilo dovoljno, pa je na binu pozvao i ostale prijatelje, Anicu Kovač, Ivića Pašalića sa suprugom, Juru Krstanovića, Dijanu Pavković i Humane zvijezde Hrvatske. Ovu vrhunsku atmosferu popratio je veliki vatromet.
U pauzi je nastupio Amir Kazić Leo, a nakon njega Mate je svojim poznatim hitovima završio koncert oko 24 sata. Zahvaljujući brojnim sponzorima i donatorima, te svim posjetiteljima koji su kupili svoju ulaznicu po cijeni od 10 KM, prikupljeni iznos bit će doniran za obnovu Hrvatskog Doma Stjepan Radić u Šujici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije