striptiz

Kylie Jenner dečko podržava i 'pridržava' dok se ona skida

Kylie Jenner
Instagram
08.01.2017.
u 21:35

Kylie prodaje majice sa svojim golim fotkama. Osim toga, prodaje i donje rublje, maske za mobitel, kalendare i ostale stvari sa svojim likom

Kylie Jenner (19), najmlađa članica obitelji Kardashian, nedavno je izvela seksi striptiz za potrebe kratkog filma koji je snimila za američki web portal ‘W magazine’.

Reality zvijezda u filmu je potpuno gola, a u nekim kadrovima na sebi ima samo mokru bijelu majicu ispod koje se naziru obline.

- Dečko me u potpunosti podržava. I on se pojavljuje u filmu i rukama mi prekriva grudi - kaže Jenner, prenosi 24sata.

S reperom Tygom (27) u vezi je dvije godine. Amerikanka sada prodaje fotografije iz filma na svojoj službenoj web stranici. Majica s printom slike na kojoj joj Tyga rukama drži grudi je ponuđena za 40 dolara.

- I filmić i slike su sirove, nema retuširanja i uljepšavanja i jako sam ponosna na to - kaže Kylie.

Osim majica, zvijezda realityja ‘Keeping Up with the Kardashians’ na svojoj web stranici prodaje i donje rublje, maske za mobitel, kalendare i ostale stvari sa svojim likom. Mnogi obožavatelji zamjeraju joj brojne plastične operacije, a šuška se da je zadnje povećala stražnjicu koja nikada nije bila veća. Kylie te tvrdnje ne želi komentirati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije