ČESTITKE

Lovac Dean Kotiga usred Potjere otkrio sretnu vijest i iznenadio mnoge: 'Postao sam otac'

HRT screenshot
03.01.2022.
u 20:59

U večerašnjem izdanju kviza 'Potjera' lovac Dean Kotiga otkrio je sretnu vijest.

U večerašnjem izdanju kviza 'Potjera' lovac Dean Kotiga otkrio je sretnu vijest. Naime, nakon što je natjecatelj Ivan rekao da će uskoro postati otac, a Slaven otkrio da je postao otac sretnu vijest je potvrdio i lovac.

- Moram iskoristiti priliku, Slaven novopečeni otac, ja novopečeni otac, Ivan uskoro novopečeni otac. Ovdje sve vrvi, radimo na natalitetu Hrvatske - rekao je Kotiga.

Natjecatelji su se potom našalili su se kako je večerašnja emisija pravi 'baby bom' i kako uspješno pomažu natalitetu Hrvatske.

Ekipa od četiri natjecatelja je imala 16 koraka prednosti, no lovac ih je uspio sustići pa su umjesto sa 165 tisuća kuna kući otišli praznih ruku. Kapetan Dubravko najavio je kako će se vratiti, a lovac Dean kako će idući puta natjecateljima poželjeti manji broj točnih odgovora kako bi mu bilo lakše.

Podsjetimo, Dejan je u jednom intervju za Večernji list otkrio kako će jednog dana biti legendaran otac i kako će o svemu pratitelje obavijestiti na Instagramu, no to je ipak učinio u 'Potjeri'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije