nije joj lako

Marijana Mikulić pokazala kako izgleda njen suživot s 4 muškarca: 'Nikad se ne prestaneš živcirati'

Foto: Instagram
17.05.2022.
u 08:45

Glumica je objavila video na kojem je pokazala kako njeni dečki ostavljaju prazne ambalaže u hladnjaku, hrpe prljavog suđa na radnom stolu, praznu rolu papira u WC-u i prazne ambalaže u tušu

Mostarska glumica Marijana Mikulić (40) na Instagramu je objavila šaljivi video na kojem je objasnila kako izgleda njen suživot s četiri muškarca u kući. 

- Stvari na koje se moraš naviknuti kada živiš s 4 muškarca. La la la la la la laaaaaaa. Da smo načistu - NIKAD se ne prestaneš živcirati! Samo s vremenom navikneš da je to jednostavno tako - napisala je glumica pokraj videa na kojem je pokazala kako njeni dečki ostavljaju prazne ambalaže u hladnjaku, hrpe prljavog suđa na radnom stolu, praznu rolu papira u WC-u i prazne ambalaže u tušu. 

Video možete pogledati OVDJE

Video je dobio više od 1000 lajkova, ali i brojne komentare mama koje su joj rekle kako je i kod njih slična situacija.  

- Urlam svaki dan zbog tih stvari al očito nisam dovoljno jasna i glasna da imamo kantu u stanu i kad nešto potroše da to i bace - napisala joj je jedna pratiteljica.  

- To je kod mene svakodnevno. Pojedu hranu i vrate praznu posudu. Kod mene 3 muška i plus unuk - napisala joj je druga, a status je nasmijao i njene kolegice Taru Rosandić i Natašu Janjić Medančić. 

Podsjetimo, Marijana je već 16 godina u braku sa suprugom Josipom, s kojim ima sinove Andriju, Ivana i Jakova.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije