OBJAVIO NA FACEBOOKU

Mate Rimac otkrio da se družio s holivudskim glumcem: 'Napokon mogu ovo objaviti!'

Mate Rimac
Davorin Visnjic/PIXSELL
19.05.2023.
u 19:28

Na svojem Facebook profilu Mate Rimac je podijelio nekoliko fotografija druženja te ispričao jednu anegdotu sa slavnim glumcem, koji je najpoznatiji po ulozi genijalca Tonyja Starka, odnosno Iron Mana.

Inovator i poduzetnik Mate Rimac družio se s holivudskim glumcem Robertom Downeyem Juniorom, a to je otkrio na svojim društvenim mrežama.

Naime, na svojem Facebook profilu Mate je podijelio nekoliko fotografija druženja te ispričao jednu anegdotu sa slavnim glumcem, koji je najpoznatiji po ulozi genijalca Tonyja Starka u filmovima o Iron Manu.

- Sada napokon mogu ovo objaviti. Zanimljiva anegdota iz ovog susreta: Robert mi je pričao o svojem posjetu Hrvatskoj/Jugoslaviji sredinom 1980-ih. Dakle, prije nego što sam ja rođen. Sjetio se grada u kojem je bio (Opatija), imena hotela te čak i vina koje je pio. Sjetio se imena vina i slike na etiketi. Nisam mogao vjerovati, pogotovo s obzirom na sve što je prošao od tada. A sada moje sjećanje. Istu ovu priču ispričao sam kasnije kolegama koji su me pitali o kojem s vinu radilo. Naravno, nisam se mogao sjetiti. Kako god bilo, Robert je jako drag i ugodan tip, a isti je i kada se kamere ugase. Bilo je pravo zadovoljstvo - napisao je Rimac.

U komentarima su se javili mnogi oduševljeni pratitelji koji su Rimcu čestitali, ali i prokomentirali ovu anegdotu.

Inače, glumac je u Rimčevoj Neveri snimio scene za svoju novu HBO-ovu dokumentarnu seriju "Downey‘s dream cars", u kojoj će gledateljima pokazati kako pretvara klasične automobile u električne.

U najavi serije se pohvalio i svojom impresivnom kolekcijom skupocjenih vozila, no glavna zvijezda najave svakako je plava Rimčeva Nevera

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije