video

Mostarka Rea Raspudić u spotu Dženana Jahića

adadas
18.12.2016.
u 20:29

Dženan Jahić, mladi bh. pjevač, autor brojnih hitova, ali i doktor medicine i dvadesetostruki prvak BiH u sportskom plesu, predstavio je novu pjesmu i propratni spot "Ljubav vrijedi čekati".

Kadrovi za ovaj video snimani su u Istanbulu i na lokaciji Hutovog blata, a partnerica šarmantnom Dženanu je Rea Raspudić, uspješna manekenka s internacionalnom karijerom. 

"Ovo je jedna posebna pjesma, tako nježna, puna ljubavi i čežnje. Napisao sam je davno, prije šest godina u vrijeme kad je nekako nastala i pjesma 'Zlato skriveno', koju sam također nedavno predstavio. Spot mi je ukrasila predivna Rea Raspudić, a imao sam želju da baš ona bude tu jer mi se savršeno uklapala u viziju spota", kaže Dženan.

Mladi pjevač se ovih dana priprema i za novogodišnji nastup u Hotelu Europe u Sarajevu, gdje će pjevati zajedno sa našom divom sevdaha Hankom Paldum.

Uz novu pjesmu "Ljubav vrijedi čekati" Jahić će do kraja godine publiku obradovati i trećim spotom sa Kube, a u tijeku sljedeće godine i četvrtim, ujedno posljednjim spotom koji je snimio na ovom egzotičnom otoku u veljači ove godine. 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije