Cvrca iz ‘Ljubav je na selu’

Možda bude vjenčanja, a Marijana kuma

07.10.2016.
u 08:00

Dražen Božić Crvca iz Gruda u Hercegovini je posljednjih dana velika zvijezda, a svojom spontanošću osvojio je simpatije gledatelja pred malim ekranima u Hrvatskoj i BiH koji prate emisiju “Ljubav je na selu”.

Ono što je posebno upečatljivo jest da se Cvrca voditeljici Marijani Batinić, ali i ostalim djevojkama, obraća s “vi”. Time je pokazao manire, a to je odmah prepoznala i popularna voditeljica Batinić. Detalje o kojima može govoriti Cvrca je iznio na Radiopostaji Grude.

- Promoviram Grude i Hercegovinu. To će se vidjeti kako bude emisija išla.

Djevojke će ovamo doći i moj cilj je da moje sudjelovanje bude najbolja promocija Gruda i Hercegovine. Hvala svima koji me podržavaju, od ekipe koja je bila uz mene ovih mjeseci, do mojih u kafiću u kojem radim, pa do onih koji me podržavaju na Facebooku. Sve pratim i moram reći da sam sretan jer ljudi prepoznaju moju iskrenost, govori ovih dana jedan od najpopularnijih Hercegovaca. A mogli bismo reći i jedan od najpoželjnijih neženja u Hercegovini, s obzirom na popularnost u emisiji “Ljubav je na selu”.

Osobito se svidio Nevenki Bekavac iz Splita, ali i brojnim drugima. Popularni Gruđanin ističe da je ovo za njega jedna od najboljih emisija koja postoji, upravo zbog svoje svrhe, a osobito je istaknuo važnost Marijane Batinić. Lijepa voditeljica ga je ohrabrivala da traga za svojom srodnom dušom. - Trebalo je hrabrosti i odlučnosti. Tu je puno kamera, čovjek treba biti skroz opušten kao da kamere ne postoje. Trebalo mi je podrške, i ekipa s RTL-a bila je uz mene.

Odustao bi u nekim segmentima da njih nije bilo, priznaje. Na pitanje što mu je najvažnije, Cvrca još jednom rezignirano odgovara:

- Osnovno mi je pravilo ne osramotiti Hercegovinu, a emisija će sve pokazati. Imam još snimanja. Na kraju možda i nađem srodnu dušu, možda bude vjenčanja, a moguće je i da Marijana bude kuma, otkriva Cvrca.

Ističe da je osnovno pravilo u početku emisije baviti se poljoprivredom, pa je zato u početku najviše isticao duhan, smilje, vinovu lozu...

- Kako emisija bude tekla, bit će vremena i za opuštanje, večere, pa prenaglit će se i u piću, ali nadam se da neće sve biti tako crno, govori Cvrca i tako daje dodatnu dozu napetosti. Od osoba u emisiji, odnosno sudionika, Cvrca ističe da se sa svima dobro slaže i da ni s kim nema problema.

- Od kandidatkinja Sandra me je najviše iznenadila, i ona me je ohrabrivala da nastavim dalje. Znate, ljubav se ne mora dogoditi na mojoj farmi između mene i djevojke, već i na drugoj.

A što će biti... bit će sigurno suza i smijeha, možda će i gledatelji na kraju ostati zbunjeni, priznaje Cvrca, inače strastveni navijač Hajduka.

Čak ni plavu omotnicu nije otvorio prošli put zbog Dinamove boje, ali ipak...

- Sad mi je žao što nisam otvorio plavu omotnicu, ali idemo dalje, poručuje Cvrca.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije